Мени
Питајте нас | Контакт  
A
A
A
28.06.2022.
vest_1.jpg

Коначна листа кандидата за ИТ асистентe

Републички завод за статистику објављује  Коначну листу кандидата за ИТ асистенате.

Сви кандидати са листе биће лично контактирани.

  Подели ову страну